kiikarit nainen

Motivan hankintapalvelu tukenasi

Motivan hankintapalvelu on auttanut julkisia hankkijoita kestäviin hankintoihin liittyvien kysymysten ratkaisemisessa vuodesta 2008. Neuvomme ympäristönäkökohtien priorisoimisessa hankintatoiminnassa ja niiden huomioimisessa erilaisten tuotteiden ja palveluiden hankinnoissa.

Motivan Hankintapalvelu
•    tuottaa hankintakriteereitä ja hankintaohjeita
•    neuvoo ja konsultoi
•    tiedottaa
•    verkottaa

Hankintaneuvontaa

Motivanhankintapalvelu.fi -verkkosivusto toimii tietolähteenä niin julkisen sektorin hankkijoille, päättäjille kuin innovatiivisia ratkaisuja tarjoaville yrityksillekin. 

Hankintapalvelun asiantuntijat ovat tavoitettavissa toimistoaikana sähköpostilla hankintapalvelu@motiva.fi. Help Desk neuvontapalvelumme on maksuton.

Sparrausta ympäristö-, energia ja elinkeinotavoitteiden saavuttamiseen

Yksityiskohtaisempi neuvontapalvelumme tukee hankkijoita koko hankintaprosessin ajan.

Voit kutsua hankinta-asiantuntijamme keskustelemaan kanssanne siitä, miten kehittää hankintatoimintaa niin, että kestävät ja innovatiiviset ratkaisut ovat osa hankintojen arkea. Sparrausapumme räätälöidään kunkin kaupungin tai hankintayksikön tarpeiden pohjalta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: hankintapalvelu@motiva.fi

Uutiskirje pitää ajan tasalla

Motivan hankintapalvelu julkaisee noin kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää uutiskirjettä, jossa tiedotamme ajankohtaisista hankintatapahtumista, koulutuksista, uusista hankintaohjeista ja hyvistä käytännöistä.

Tilaa uutiskirje >>

Ekohankintaverkosto tukee osaamistasi

Motivan hankintapalvelu verkottaa hankkijoita. Järjestämme muun muassa ekohankintaverkoston tapaamisia, joissa edelläkävijät esittävät omia hankintaprojektejaan ja keskustelevat haasteista ja mahdollisuuksista. Lue lisää >>

Kansainvälistä toimintaa

Motivan hankintapalvelu osallistuu myös kansainvälisiin projekteihin ja tuo sitä kautta uutta osaamista Suomeen ja luo kontakteja hankintaorganisaatioihin ja hankkijoihin muualla Euroopassa.


Sivua päivitetty viimeksi 30.12.2016