Motiva neuvoo nyt myös cleantech-hankinnoissa

Motivan hankintapalvelu tarjoaa tietoa ja neuvontaa uusien energia- ja ympäristö- eli niin sanottujen cleantech-ratkaisujen hankintaan. Hankintapalvelussa on tarjolla tietoa ja työkaluja erityisesti puhtaan energian kuten sähkön ja lämmön hankintoihin, joukkoliikenteen, ajoneuvojen ja kuljetuspalveluiden hankintoihin sekä jätteen synnyn ehkäisyä tehostavien ratkaisujen hankintaan.

Meiltä saat työkaluja esimerkiksi markkinakartoituksen tekemiseen, sen tulosten soveltamiseen sekä kilpailutuksen suunnitteluun. Tarjoamme myös vinkkejä markkinavuoropuheluun ja viestintään sekä tietoa rahoituslähteistä, ja verkostoista jotka tukevat cleantech-hankinnoissa.

Help Desk -palvelu vastaa kysymyksiisi

Cleantech-hankintoihin liittyviä kysymyksiä voit lähettää Help Desk palveluumme hankintapalvelu@motiva.fi.

Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa toimistoaikana. Käsittelemme sähköpostitse saapuneet kysymykset muutaman arkipäivän kuluessa.

Sparrausta ympäristö-, energia- ja elinkeinotavoitteiden saavuttamiseen

Tavoitteiden saavuttaminen vaatii usein uutta tietoa ja uusien toimintamallien soveltamista. Motivan asiantuntijoita voi kutsua keskustelemaan hankintaorganisaation kanssa siitä, miten kehittää hankintatoimintaa niin, että se mahdollistaa kestävät ja innovatiiviset ratkaisut. Sparrausapu räätälöidään kunkin kaupungin tai hankintayksikön tarpeiden pohjalta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: hankintapalvelu@motiva.fi


Sivua päivitetty viimeksi 30.12.2016