Vastuulliset, paikalliset elintarvikehankinnat ja kestävä ruokatalous

Aika: 17.1.2018
Paikka: Lappeenranta

Ohjelma: Vastuulliset elintarvikehankinnat ja kestävä ruokatalous (pdf) (602.8 KB)

Esitykset:

Paikalliset yritykset - mukana hankintojen kilpailutuksessa
Pasi Toropainen, Etelä-Karjalan Yrittäjät ry (Julkaistaan vk 4)

Vastuulliset elintarvikehankinnat julkisella sektorilla
Elina Ovaskainen, Motiva Oy (pdf) (1.6 MB)

Perunan kuorista ja lietteestä kasvualusta - uusia innovaatioita ja liiketoimintaa
Terhi Jantunen, FISS Etelä-Karjalan teollisten symbioosien palvelu (pdf) (2.5 MB)

Vastuullista yrittäjyyttä - kestävää ruokataloutta
Jaana Ristolainen, Aurinkotarhat (pdf) (131.3 KB)













Sivua päivitetty viimeksi 19.1.2018