Aika: 5.10.2017
Paikka: Jyväskylä

Ohjelma:
Jyväskylä 5.10.2017 ohjelma (pdf) (624.5 KB)

Esitykset:

Uusi hankintalaki ja julkiset elintarvikehankinnat
Keski-Suomen hankinta-asiamies Veli Puttonen (pdf) (1.5 MB)

Vastuulliset elintarvikehankinnat – opas ja kriteerien taustat sekä käyttö
Elina Ovaskainen, Motiva Oy (pdf) (1.5 MB)

Kommenttipuheenvuoro – kuinka vastuullisuus toteutuu hankinnoissa
Paula Puikkonen, Kylän Kattaus (pdf) (223.5 KB)

Yrittäjäesimerkki Järki särki Oy, Komppa-Seppälän luomutila
Ari Seppälä, Komppa-Sepälän luomutila (pdf) (3.2 MB)

Sivua päivitetty viimeksi 6.10.2017