Aika: 20.9.2017
Paikka: Seinäjoki

Ohjelma:
Seinäjoki 20.9.2017 ohjelma (pdf) (545.7 KB)


Esitykset:

Uusi hankintalaki ja julkiset elintarvikehankinnat
Satu Grekin_Suomen Yrittäjät (pdf) (1.7 MB)

Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat – kuinka ne tehdään hankintalakia hyödyntäen
Yrjö Ojaniemi_MTK-Etelä-Pohjanmaa (pdf) (2.3 MB)

Hankkijoiden ja ruokapalveluiden kommenttipuheenvuorot:

Hankintarenkaan elintarvikehankinta ja vastuullisuuden toteutuminen
Helena Junna_Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (pdf) (773.1 KB)

Miten vastuullisuuteen pystytään vastaamaan elintarvikeyrityksen näkökulmasta?
Vastuulliset hankinnat lihatuotteissa Taija Haiko_Atria Oy (pdf) (521.5 KB)


Sivua päivitetty viimeksi 20.9.2017