Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat – kuinka ne tehdään hankintalakia hyödyntäen

Valmennustilaisuus vastuullisten elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden hankintaan.

Aika: 11.10.2017
Paikka: Hyvinkää

Ohjelma:
Hyvinkää 11.10. ohjelma (pdf) (548.6 KB)

Hyvinge 11.10. program (pdf) (550.5 KB)

Tilaisuuden tallenteen linkki >>>


Esitykset:


Tilaisuuden avaus
Anni-Mari Syväniemi, MTK ry (pdf) (463.2 KB)

Ruokaketjun vaikutus aluetalouteen
Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti (pdf) (1.9 MB)

Vastuulliset elintarvikehankkinnat – opas ja kriteerien taustat sekä käyttö Elina Ovaskainen, Motiva Oy (pdf) (1.7 MB)

Enemmän paikallista ja kotimaista – miten se käytännössä tapahtuu
Mia Hassinen, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut (pdf) (1.2 MB)


Sivua päivitetty viimeksi 24.11.2017