Elintarvike- ja ateriapalveluiden hankintakriteerit EU:ssa – GPP kriteerien päivitys


Aika: 5.4.2016
Paikka: Eurooppasali, Helsinki


Ohjelma

Päivän esitykset

Kirsi Viljanen, maa- ja metsätalousministeriö Tervetuloa ja johdanto tilaisuuteen



Isa-Maria Bergman, Motiva Oy EU:n hankintojen kriteerityö pähkinänkuoressa ja tilaisuuden tavoitteet



Marko Rossi, Kuntaliitto Hankintalain säädännön uudistus ja reunaehdot



Sari Väänänen, EkoCentria Luomuelintarvikkeet


Riitta Brandt, Valio Raaka-aineiden alkuperä ja eläinten hyvinvointi



Jiri Luoto, Fazer Food Services Kestävä kehitys ruokapalveluyrityksessä


Merja Ahola, Sodankylän kunta Miten kestävän kehityksen tavoitteita ja kriteereitä toteutetaan kuntien ruokapalveluissa?


Sivua päivitetty viimeksi 6.4.2016