uusiutuva energia
Ajankohtaista

16.3.2018 Sitra: Kunta, hoi! Viisi syytä lähteä Lapset-SIBiin

Vaikuttavat palvelut ja riskitön rahoitus yhdessä paketissa. Lapset-SIB on vielä maaliskuun ajan avoin kaikille kunnille.

Lue lisää

15.3.2018 Tutkapari podcast: Johda fiksusti - hankintaeurot tuottamaan vaikuttavuutta

Julkisella sektorilla on alettu nähdä hankinnat tehokkaana johtamisen työkaluna. Niillä voidaan lisätä esimerkiksi työllisyyttä tai resurssitehokkuutta. Mutta miten tämä käytännössä tehdään ja kenen työpanosta se vaatii?

Lue lisää

22.2.2018 Tutkapari podcast: Syödä pitää – miten ruokkia kansa ekologisemmin?

Tutkaparin toisessa podcastjaksossa keskitymme siihen, miten elintarvikehankinnoissa voidaan huomioida ympäristövaikutukset. Ruoka on suuri ympäristönkuormittaja ja meidän pitää syödä joka päivä. Miten tämän voisi tehdä ympäristöystävällisemmin?

Lue lisää

15.2.2018 Uusi opas tavarankuljetuspalveluiden hankintaan

Julkinen sektori hankkii merkittäviä määriä erilaisia kuljetuksia, kuten henkilökuljetuksia sekä tavarakuljetuksia. Motivassa on nyt yhteistyössä eri toimijoiden kanssa työstetty ohjeistus myös tavarankuljetuspalveluiden fiksuun hankintaan.

Lue lisää

6.2.2018 Vinkki: Miksi soijan käyttöä eläinrehuna tulisi vähentää?

Soijaa käytetään edelleen yleisesti siipikarjan ruokinnassa. Suurin osa Euroopassa käytetystä soijasta tuodaan Etelä-Amerikasta. Soijan viljely voi aiheuttaa esimerkiksi maankäytön muutoksia ja metsäkatoa.

Lue lisää


Sivua päivitetty viimeksi 16.3.2018