uusiutuva energia
Ajankohtaista

15.9.2017 YM: Fiksun julkisen rakentamisen kuntakiertue käyntiin lokakuussa

Hankintalaki, erilaiset urakkamuodot, suunnittelupalvelujen hankinnat, vähähiilinen julkinen rakentaminen ja RTS-ympäristöluokitus. Julkisen rakentamisen parempaan laatuun tähtäävät työvälineet tehdään nyt paremmin tunnetuiksi. Tervetuloa ympäristöministeriön, Kuntaliiton, Rakennustiedon ja RAKLIn yhteiselle kuntakiertueelle 2017–2018.

Lue lisää

8.9.2017 Webinaari kuntapäättäjille 26.9. vastuullisista julkisista hankinnoista

Joutsenmerkki, EU-ympäristömerkki, Reilu kauppa ja Luomu järjestävät webinaarin kaupungin- ja kunnanvaltuutetuille tiistaina 26.9. klo 16-17.

Lue lisää

18.8.2017 Valmennuskiertue vastuullisten elintarvikkeiden ja ruokapalveluiden hankintaan

Motiva ja EkoCentria käynnistävät koko maan kattavan koulutuskiertueen vastuullista elintarvike- ja ruokapalveluhankinnoista. Tule mukaan kuulemaan, miten voit edistää vastuullisten elintarvikkeiden käyttöä ja hankintaa omassa työssäsi. Katso paikkakunnat ja ilmoittaudu tilaisuuksiin!

Lue lisää

20.6.2017 Miten voit huomioida energia- ja ympäristövaikutukset julkisissa ajoneuvo- ja kuljetuspalveluhankinnoissa?

Motiva on julkaissut päivitetyt ohjeet energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamiseen julkisissa ajoneuvo- ja kuljetuspalveluhankinnoissa. Ohjeet löytyvät henkilö- ja pakettiautojen, henkilökuljetuspalveluiden sekä joukkoliikenteen hankintoihin.

Lue lisää

5.6.2017 Päivitetty opas sosiaalisesti vastuullisiin hankintoihin

Työ- ja elinkeinoministeriön 1.6.2017 julkaisema Opas sosiaalisesti vastuullisiin julkisiin hankintoihin kuvaa käytännön esimerkkien avulla, miten sosiaaliset näkökohdat voidaan ottaa huomioon hankinnan eri vaiheissa.

Lue lisää


Sivua päivitetty viimeksi 25.9.2017