uusiutuva energia
Ajankohtaista

7.11.2017 Kommentointipyyntö: Kriteerit kestäviin tavarankuljetuspalveluiden hankintoihin

Motiva kehittää julkisen sektorin hankintayksiköiden käyttöön ohjetta ja kriteerisuosituksia energia- ja ympäristövaikutusten huomioon ottamisesta julkisissa tavarankuljetushankinnoissa. Pyydämme nyt kommentteja kriteerien käytettävyydestä.

Lue lisää

20.10.2017 Imatran kaupunki tytäryhtiöineen siirtyi käyttämään EKOenergiaa

Imatra on toinen suomalainen kaupunki, joka avaa uusia uria ekologisen sähkön saralla. Imatran kaupunki sekä sen tytäryhtiöt Imatran YH-rakennuttaja Oy ja Imatran Lämpö Oy ovat siirtyneet käyttämään sertifioitua EKOenergian sähköä.

Lue lisää

20.10.2017 Valonia: Ruoantuottajien tarjoustaidoilla kuntiin lisää lähiruokaa ja ravinnekiertoa

Ruoantuottajien tarjoushalua ja -osaamista julkisiin elintarvikehankintoihin kehitetään Varsinais-Suomessa. Tavoitteena on parantaa ruoantuottajien keskinäistä yhteistyötä tarjousten suunnittelussa ja valmistelussa, kannustaa tuottajia tuotekehitykseen sekä lisätä julkisen sektorin asiakkuuden arvostusta.

Lue lisää

12.10.2017 Lahdelle 4,7 miljoonaa euroa kaupunkilaisten kestävään liikkumiseen

Lahden CitiCAP-hankkeelle on myönnetty 4,7 miljoonan euron hankerahoitus EU:n Urban Innovative Actions -ohjelmasta. Hanke kehittää uusia liikennepalveluja kaupunkilaisille ja luo kestävän liikkumisen kannusteita.

Lue lisää

3.10.2017 Tule mukaan tehostamaan ilmastotyötä!

Olemme käynnistäneet keväällä 2017 joulukuun alkuun jatkuvan IlmastoKUNTO-projektin, jonka tavoitteena on ilmastotyön tehostaminen valtion ja kuntien välisellä vuoropuhelulla.

Lue lisää


Sivua päivitetty viimeksi 7.11.2017